Rianda Roosenschoon

Ik zit al mijn hele leven in het kappersvak en heb in verschillende kapperszaken gewerkt:

- als leerling begonnen bij Snel Kappers in Hazerswoude, 

- daarna naar Tom Westen in Leiden, 

- bij Shape kappers in Alphen aan den Rijn 

Ik maakte tussendoor een uitstap van 6 jaar en heb gewerkt bij de Bistro de Gelaarsde Kat in Alphen aan den Rijn. Omdat ik het kappersvak  op dat moment helemaal zat was.


Daar merkte ik na verloop van tijd dat ik het kappersvak toch wel erg miste.  Ik ben in 2008 weer begonnen, met stoelhuur bij ' de kapperszaak van' in Leiden. 

Hier heb ik voor het eerst kennis gemaakt met natuurzuivere producten, die de gezondheid van mijn klanten en van mijzelf ten goede komen. En die niet belastend zijn voor het milieu, wat ik erg belangrijk vind. Dit is de reden dat ik nu werk met het geweldige Franse merk Rodolphe & co.


Per toeval kwam ik in 2014 achter deze mooie plek in de Julianastraat. Hier kan ik doen wat ik het allerleukst vind, mijn klanten gelukkig maken met een eigentijdse coupe. Een coupe met een natuurlijke haarkleur en bovenal met zorg voor gezond haar.


Ik bepaal zelf  hoe ik werk en hoe ik mijn afspraken plan. Ik werk niet onder tijdsdruk, dat komt mijn eigen creativiteit en kwaliteit ten goede. Volgens mijn man ben ik een echte 'haarofiel'!

 

Ik woon mijn hele leven in Alphen aan den Rijn en ben een echte 'Alphense'. Ik ben getrouwd met Philip en heb twee dochters Puck en Joeki. Ook heb ik een hond Cooper.


Contact gegevens:

  • Puur Haar Rianda
    Julianastraat 30
    2405CH Alphen aan den Rijn
    Nederland
  • 0621940319
© Copyright 2019 - puurhaarrianda.nl