Puur haar eco-friendly


Welkom op de website van Puur Haar, de eco-friendly kapper in Alphen aan den Rijn. Mijn kapperszaak is gevestigd in de Julianastraat (in de Sundays). De gezelligste straat van het centrum. Ik ben supertrots op mijn kapperszaak!

Als een van de eerste kapper in Alphen werk ik echt helemaal 'groen' met eco- gecertificeerde producten. Mijn producten zijn van het mooie Franse merk Rodolphe & Co. Veel andere merken noemen zich groen of eco-friendly, maar zijn het in werkelijkheid niet, vaak zit er maar voor 10% natuurlijke ingrediënten in en de rest is alsnog schadelijk voor het haar.
Rodolphe is op natuurbasis, dus zonder ammonia, parabenen, sulfieten e.a., geheel afbreekbaar en met minimale belasting voor het milieu.
Natuurlijke haarkleuring


De haarkleuren zijn prachtig en komen overeen met de tinten uit de natuur. Ze geven een mooie glans, zijn zeer zacht en drogen het haar niet uit (dit is wel het geval met chemische kleuringen). Je ruikt geen ammoniakgeur en je krijgt geen bijtend gevoel op je hoofdhuid. Je ruikt alleen de natuurlijke extracten van parelmoer uit Bretagne en botanische oliën uit Castor. Haar en hoofdhuid worden gevoed door mineralen uit gekleurde klei en macadam.

Je kan bij mij ook terecht voor een plantenkleuring op henna basis (henne color).
Kwaliteit

Ik kies er voor om met persoonlijke aandacht en zorg je kapsel te maken dat langdurig in model blijft (zes tot acht weken). Vooraf bespreken we in alle rust wat jij wil. Samen kijken we welk kapsel het best past bij jouw vorm gezicht, haarstructuur en haarkleur. Ik neem ruim de tijd voor je, dit zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer.

Ook kan je bij mij heerlijk onthaasten met een gratis hoofdhuidmassage.

Je mag altijd contact met me opnemen  om je wensen te bespreken en te kijken wat er mogelijk is met jouw haar, een keer  binnenlopen mag ook. Je bent altijd welkom.

Contact gegevens:

  • Puur Haar Rianda
    Julianastraat 30
    2405CH Alphen aan den Rijn
    Nederland
  • 0621940319
© Copyright 2016 - puurhaarrianda.nl